VIP Brother 2

26 Март 2007

За пети пореден път E-CARD е компанията избрана да разработи и поддържа всички интерактивни приложения за безспорно най-успешния телевизионен формат Big Brother.

Феновете на шоуто ще могат да следят живота на VIP-съквартирантите 24 часа на ден online. Нашият екип се грижи и първи да узнаете за актуалните събития в Къщата от новините в сайта или да ги получите чрез SMS на мобилния си телефон. Форумът и Чатът са отворени за вашите мнения, а най-запалените почитатели на звездите ще могат да изпратят и писма до VIP-съквартирантите.

Не сме забравили и зрителите на Нова+, които ще имат възможност да комуникират помежду си, както и да изказват публично своето мнение в ефир чрез SMS.

Във втория сезон на шоуто ние залагаме не само на подробни профили, биографии, интервюта и богатата галерия със снимки, но също така ще добавяме много интересни видео материали с избрани моменти от живота в Къщата, които ще бъдат ексклузивни за сайта.

Не на последно място е и прозрачността и удобството на най-важната система за обработка на гласовете от зрителския вот, тъй като зрителите на Нова телевизия определят кои от съквартирантите да напуснат къщата. За гласуването е необходим само телефон, за останалото сме се погрижили ние: абонатите на БТК гласуват с обаждане, абонатите на трите мобилни оператора могат да избират – обаждане или SMS. За да не пропуснете VIP-събитието на годината, посетете www.vip.bigbrother.bg

Всички новини